ENTERTAINMENT

Sfilata e Victoria's Secret rikthehet pas 5 vitesh mungesë

Sfilata e Victoria's Secret rikthehet pas 5 vitesh mungesë

Victoria's Secret njoftoi përmes rrjeteve sociale rikthimin e sfilatës së saj të famshme, një ngjarje e rëndësishme që nuk ka ndodhur që nga viti 2019, kur rënia e shitjeve dhe audienca e ulët bënë që ajo të shtyhet. Herën e fundit që u zhvillua sfilata ishte në vitin 2018, kur morën vetëm 3.27 milionë shikues, ndërsa më parë kishin kaluar 12 milionë.

Marka, përmes modeles Candice Swanepoel, ka postuar në rrjetet e saj sociale mesazhin e mëposhtëm:

"Kemi lexuar komentet dhe ju kemi dëgjuar. Shfaqja e modës së Victoria's Secret është rikthyer dhe do të pasqyrojë se kush jemi sot, përveç gjithçkaje që ju dini dhe doni: magjepsje, pasarelë, krahë, shfaqje muzikore dhe më shumë.”

Veç kësaj, supermodelja afrikano-jugore ka pozuar me një bluzë të zezë në të cilën lexohej me shkronja të mëdha slogani: “Ne jemi kthyer”. Ky rikthim do të kërkojë të përmirësojë imazhin publik të markës, i cili është përkeqësuar vitet e fundit.

Sfilata e Victoria's Secret rikthehet pas 5 vitesh mungesë

Polemikat janë përsëritur vitet e fundit. Les Wexner, themeluesi i Victoria's Secret, ishte i lidhur me Jeffrey Epstein pasi ishte këshilltar i tij për disa kohë. Përveç kësaj, gjithmonë ka pasur një polemikë të fortë për seksualizimin e modeleve dhe mungesën e diversitetit.

Për të gjitha këto arsye, kur marka arriti kulmin e saj dy dekada më parë, rënia ishte veçanërisht e dukshme pesë vjet më parë, kur shitjet ranë me shpejtësi. Grupi L Bands u godit rëndë, me një rënie prej 40% në Wall Street. Megjithatë, duket se situata po përmirësohet dalëngadalë, me një ndryshim mentaliteti brenda kompanisë dhe me këtë njoftim të rëndësishëm të rikthimit të sfilatës së njohur të Victoria's Secret.

Sfilata e Victoria's Secret rikthehet pas 5 vitesh mungesë