LIFESTYLE

2 shenjat e Zodiakut që do të kenë më shumë ndikim nga solstici i verës (21 qershor)

2 shenjat e Zodiakut që do të kenë më shumë ndikim nga

Lidhja me yjet duhet të jetë edhe më e fortë në prag të 21 qershorit, sepse pikërisht në këtë datë priten të ndodhin disa veprime të rëndësishme kozmike që premtojnë të riformësojnë jetën tonë në mënyra intriguese.

Ngjarja qiellore e njohur si solstici veror përkon me lëvizjen e Hënës në Shigjetar me një harmoni të Marsit në Dem dhe përzien energjinë me vendosmërinë. Ky ndërveprim dinamik na inkurajon drejt aventurave të reja, por na detyron edhe qëndrime praktike.

Hëna në Pluton sot premton reflektime mbi dinamikën aktuale të marrëdhënieve tona. Plutoni sundohet nga Akrepi dhe ndikimi i tij është i njohur për zbulimin e emocioneve, duke na shtyrë të përballemi me tensione në kompleksitetin e botëve tona të brendshme dhe të njerëzve që i formësojnë ato.

Po cilat janë shenjat që do të ndikohen më shumë nga solstici?

Binjakët

Binjakët karizmatikë dhe intelektualisht kureshtarë të Zodiakut kanë natyrë të dyfishtë që i lejon të lundrojnë me lehtësi në kompleksitetin e jetës, shpesh duke i lënë të tjerët të mahnitur nga përshtatshmëria dhe zgjuarsia e shpejtë. Disa njerëz mund t'i fiksojnë si "fluturues", duke u zhvendosur gjithmonë nga një ide ose projekt në tjetrin. Por ka shumë më tepër për ju - një thellësi dhe shkathtësi kaq e madhe, saqë i habit edhe ata që mendojnë se ju kanë kuptuar.

Hëna në Shigjetar do të sjellë një shpërthim loje eksploruese, të mprehtë dhe të ashpër në marrëdhëniet tuaja. Ky aspekt ju inkurajon të thelloheni në marrëdhëniet tuaja dhe të gjeni mënyra të reja për t'u hedhur në një nivel më të lartë.

Gjatë këtij solstici ju mund ta gjeni veten duke reflektuar për marrëdhëniet tuaja, duke menduar për rolet që luajnë njerëzit në jetën tuaj dhe nëse jeni të kënaqur me dinamikën aktuale. Kini kujdes, pasi ky aspekt mund të shkaktojë lindjen e tensionit, për shkak të armiqësisë së ndrydhur ose pakënaqësisë për botëkuptimet e ndryshme.

Binjakë! Ndoshta ju keni një ëndërr për të ndjekur, një qëllim që do të ndryshojë stilin e jetës tuaj dhe të partnerit tuaj, por këto mund t'ju çojnë në konflikte. Ndonëse mund të jetë e vështirë tani, planetët po rreshtohen për t'ju dhënë një mësim të mrekullueshëm se si të arrini një ekuilibër më të shëndetshëm punë-jetë, i cili do të ndihmojë në forcimin e marrëdhënieve tuaja.

2 shenjat e Zodiakut që do të kenë më shumë ndikim nga

Virgjëresha

Virgjëreshat, që njihen si fëmija i pastërtisë, priren të shkëlqejnë në përpjekjet e tyre për përsosmëri. Ata janë quajtur herë pas here si një nga shenjat më vetëkontrolluese të Zodiakut, pikërisht sepse luajnë sipas rregullave (dhe e dinë se kur është koha për t'i thyer ato). Pra, nuk është për për t'u habitur që Virgjëreshat kanë një kontroll të mirë me paratë e tyre. Ato kurrë nuk e anashkalojnë një faturë dhe nuk do të hynin kurrë në borxh - dhe nëse do ta bënin, do ta paguanin me përgjegjësi. Megjithatë, varësisht nga sa kanë evoluar, kjo mund të nënkuptojë krejtësisht të kundërtën. Si një shenjë e tokës, ju në fakt mund të jeni mjaft materialistë. Në mënyrë tipike, ju nuk jeni nga ata që kërkojnë para të mëdha, por gëzoni lirinë financiare.

Ndikimi i Hënës në këtë solstic tregon tensione që mund të zbuten dhe të kthehen në një transformim pozitiv së shpejti, veçanërisht kur bëhet fjalë për financat tuaja. Ndoshta ju dhe partneri juaj po kërkoni të blini pronë, por informacioni është ende shumë i turbullt. Ose, ndoshta jeni duke pritur për datën e mbylljes dhe gjërat e kësaj natyre nuk kanë rënë ende në vendin e duhur.

Tani do të keni mundësinë t'i shihni gjërat shumë më qartë. Moti astrologjik është drita në fund të tunelit kur bëhet fjalë për këto çështje financiare.