LIFESTYLE

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë verë

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Vera pothuajse ka mbërritur dhe bashkë me të vjen edhe ndryshimi i gardërobës. Një element kryesor i verës që nuk mbetet kurrë në hije janë një palë sandale ose shapka të mira. Por cilat janë tendencat e këtij sezoni? Pas pamjeve të pasarelave dhe videove në rrjetet sociale, Who What Wear ka përmbledhur gjashtë stile që do të vishen më shumë gjatë verës 2024. Hidhuni një sy më poshtë.

Si çdo sezon, nuk mungojnë ato - shapkat/sandalet me gisht

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Me detaje metalike

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Ngjyrë vere

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Asimetrike

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Stil i viteve '90

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë

Dhe mos harroni: Shapkat/ sandalet me çorape ose geta janë më "in" se kurrë këtë sezon.

Këto janë shapkat dhe sandalet që ju duhen këtë