POP ART MEDIA

Gazetarja kujton takimin me Jennifer Lopez: "Është një njeri thellësisht i pakëndshëm"

Gazetarja kujton takimin me Jennifer Lopez: "Është një njeri

Jennifer Lopez ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi për shkak të problemeve të dyshuara martesore me Ben Affleck dhe thashethemeve për divorc, si dhe anulimit të turneut të saj.

Nga ana tjetër, komentatorja Meghan McCain shtoi kritikat në episodin e fundit të podcast-it të saj, ku diskutoi sjelljen e Lopez. McCain kujtoi përvojën e saj me Lopez si e ftuar në "The View", ku McCain ishte bashkë-prezantuese nga 2017 deri në 2021.

"Ndihem keq që po jemi në një pikë ku po ndodh bullizim ndaj JLo. Ajo është thjesht një njeri thellësisht i pakëndshëm," tha McCain. "Ajo kishte stafin më të madh që kam parë ndonjëherë. Më shumë se Kim Kardashian dhe presidenti. Unë me të vërtetë nuk e kuptoj pse ishte e nevojshme."

Gazetarja kujton takimin me Jennifer Lopez: "Është një njeri

Kjo nuk është hera e parë që McCain flet për J.Lo-në. Në një podcast të prillit, ajo iu referua vizitës së Lopez në 'The View', duke pretenduar se Lopez kishte hequr një video nga TikTok në të cilën ajo dhe Miranda Wilkins bënin komente negative për të.

“Kujtesa ime e mrekullueshme për J.Lo-në është se ishte një person, puna e të cilit ishte ekskluzivisht të mbante një pasqyrë me drita në të, ndërsa interpretonin në prapaskenë”, shtoi ajo.

Ndërsa Lopez po përballet me sfida profesionale, mediat po spekulojnë se thashethemet për ndarjen e saj nga Affleck ishin një strategji për të rritur ndikimin e punës së saj.

Gazetarja kujton takimin me Jennifer Lopez: "Është një njeri