ART&KULTURË

Një film biografik tërërsisht me lego rikthen me risi producentin e njohur

Një film biografik tërërsisht me lego rikthen me risi producentin

Artisti i njohur Pharrell Williams, së shpejti ka gati një film. Me regji nga Morgan Neville, filmi do të dalë në treg më 11 tetor 2024 dhe titullohet “Piece by Piece”. E gjithë jeta e Pharrell-it do të jetë e detajuar, gjithçka që nga formimi i grupit të tij rock N.E.R.D dhe labelit të tij të modës, deri tek performanca e tij dhe puna si producent duke punuar me disa nga emrat më të mëdhenj në industrinë e muzikës.

Por prezantimi është ai që ka të ngjarë të tërheqë njerëzit… sepse e gjithë kjo do të shfaqet si Lego. Po, filmi tjetër i Legos është në thelb një foto biografike për Pharrell. Para se të ngrini vetullat dhe të habiteni, mund të dëgjoni se si Pharrell pret që e gjithë të bashkohet, pavarësisht se është shumë e ndryshme nga filmat e mëparshëm.

Unë nuk dua të shoh një film të tërë, ku jam ulur dhe duke filozofuar.

Ndërsa pa dyshim ishte i shqetësuar për disa sekonda kur regjisori Neville i dha idenë, ai u hodh drejt projektit dhe këmbënguli se estetika e legos nuk ishte një mashtrim. Pharrell tha se:

Sapo e dëgjova, më pëlqeu. Nuk është thjesht një mashtrim, është pjesë e temës, për çfarë ka të bëjë historia, e cila është krijimi i rrugës suaj, të kesh agjenci mbi veten, lego, më së shumti. Blloqet themelore të ndërtimit të krijimtarisë. Është thjesht imagjinatë e pastër dhe mund të bësh çfarë të duash.

“Piece by Piece” do të jetë së shpejti në kinema.