BOTA&RAJONI

Pamjet e UFO-ve mbi termocentralin bërthamor në këtë vend habitin banorët

Pamjet e UFO-ve mbi termocentralin bërthamor në këtë vend

Pamjet e Objekteve Fluturuese të Paidentifikuara (UFO) kanë qenë një temë e nxehtë në të gjithë botën, veçanërisht në SHBA, pasi Pentagoni gjithashtu e ka hetuar çështjen me rigorozitet, por një prani e tillë dyshohet se është vërejtur në një vend të ri.

Një raport nga Metro UK zbuloi se u raportuan disa prani të objekteve të paidentifikuara mbi një termocentral bërthamor që po ndërtohet në Indi me ndihmën e Rusisë.

Raporti vuri në dukje se janë raportuar rreth dhjetë pamje të UFO-ve ose të quajtura ndryshe Fenomene Anomali të Paidentifikuara (UAP) pranë Uzinës Bërthamore Kudankulam, në Tirunelveli në vetëm një muaj.

Një studiues i Shoqatës Indiane për Studime Jashtëtokësore, Sabir Hussain, tha se pamjet janë vëzhguar nga një zyrtar lokal.

"Syed, një i diplomuar në inxhinieri [tani një nën-inspektor], ka parë UFO më shumë se 10 herë në zonën e Koodankulam në gusht 2023," tha ai.

Pranitë u raportuan pas 10 ditësh kur një pamje tjetër e tillë u vu re në një fshat aty pranë, përgjatë vijës bregdetare të Chennai. Objekti po fluturonte në një model "zigzag", ndërsa prej tij dilte një dritë e ndritshme dhe ishte e dukshme në qiellin e natës.

Pamjet e UFO-ve mbi termocentralin bërthamor në këtë vend

Nën-inspektori i tha DT Next:

"Pasi takova gjurmuesin e UFO-ve, Sabir, dhe diskutova me të, jam më shumë se 100% i sigurt se ato që pashë ishin UFO. Mënyra se si qëndronin pa lëvizur, mënyra se si bënin lëvizje zigzag dhe shpejtësia me të cilat u zhdukën të gjitha ishin të ndryshme."

Në fillim të këtij muaji, Pentagoni në një raport vuri në dukje se nuk kishte gjetur asnjë provë të ballafaqimit me jetë aliene në Tokë ose rast uljeje në Tokë.